top of page

NATUURSTEEN DEMEYERE
(BRUGGE, BLANKENBERGE, WEST-VLAANDEREN):
GRAFMONUMENTEN IN NATUURSTEEN

Nieuwe grafmonumenten en grafzerken

Bij het overlijden van een dierbare, wilt u afscheid nemen op een manier die de overledene alle eer aandoet. Met een grafmonument of urnemonument in natuursteen, schenkt u uw herinneringen een passend gedenkteken.

Natuursteen Demeyere ontwerpt, creëert en vervaardigt grafmonumenten op maat in marmer, graniet of Belgische blauwe hardsteen. Alles wordt op maat ontwikkeld, zodat het grafmonument aan al uw verwachtingen beantwoordt.

Renovatie van grafzerken

Hoewel de herinnering aan uw dierbaren springlevend blijft, laat de tijd zijn sporen na op het grafmonument. Grafzerken kunnen na verloop van tijd hun glans verliezen en ook het materiaal kan beschadigd geraken.

Als u een natuurstenen grafzerk wilt laten renoveren, kunt u een beroep doen op onze expertise. Met enkele gerichte ingrepen maken wij elke grafzerk in natuursteen weer als nieuw.

Opkuis van grafzerken

Luchtvervuiling en andere vormen van pollutie kunnen inwerken op het materiaal van een grafzerk. Hierdoor ontstaat een grauwe sluier die de uitstraling van het monument teniet doet. Onze mensen zijn ervaren in het opkuisen van grafzerken, met een fris resultaat tot gevolg.

Natuursteen Demeyere is uw adres voor de creatie, renovatie en opkuis van natuurstenen grafzerken in de regio's Uitkerke, Blankenberge en Brugge (West-Vlaanderen).

grafmonument in natuursteen
natuursteen

Vraag gerust meer informatie aan.

bottom of page